Передавати показники газового лічильника мешканцям Дніпропетровської та Харківської областей треба не в облгази, а Нафтогазу, суми у платіжках за газ стали непідйомні.

На думку експертів, це лише початок, і наступними "жертвами" Нафтогазу стануть мешканці інших областей. Мешканці вказаних вище двох регіонів стали свідками того, як державна компанія Нафтогаз поглинула два облгази, отримавши примусово близько 10 млн споживачів. Про це повідомила сама компанія Нафтогаз на сторінці в соцмережі.

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

За інформацією державного газового гіганта, для мешканців Дніпра та Харківської області змінено умови роботи, і тепер вони мають подавати обсяги споживання не своєму оператору ГРС (облгазу), а постачальнику – "Нафтогазу".

Однак читаючи коментарі "вдячних" українців стає зрозумілим, що вони не поділяють ентузіазму компанії. Навпаки, "Нафтогаз" закидали негативними відгуками.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Облгази пишуть, що Нафтогаз вчинив рейдерське захоплення Дніпрогазу та Харківгазу і вони не можуть передавати показання лічильників. Нафтогаз каже що отримує показання від облгазів. Дістали ваші газюківські війни! Замість того, щоб розібратися між собою, ви намагаєтеся грабувати людей, виставляючи нереальні рахунки! - пише Людмила Коваленко.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Ситуацію поглиблюють самі адміністратори сторінки "Нафтогаз", які заплутують споживачів.

Ви так заплутаєте споживача, що вони взагалі перестануть передавати вам свідчення. І правильно зроблять. Бо життя людей не повинно крутитися довкола ваших проблем і зобов'язувати людей працювати на вас. Ми вам платимо гроші та ускладнювати нам життя ви не маєте права! Встановлюйте споживачам лічильники з дистанційною передачею показань і не морочте людям голову, – обурюється Ріта Ольховська.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Деякі споживачі планують звертатися у прокуратуру, адже будинок за який приходять нарахування від Нафтогазу — не опалюється.

Як тепер це вирішувати? Показання завжди давали вчасно, все було нормально, а в січні почався цей жах! Під будинком цоколь без вікон, не опалювальний, а нам його вважають як площу опалювальну або як? Навіщо тоді ми даємо свідчення, якщо на них ніхто не звертає уваги? - пише Марія Кушнір.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що у Мінсоцполітики пояснили, кому з ВПО треба звертатися у соцзахист.

Як повідомляв "Знай.ua" знижка до 50%: категорії громадян, яким належать солідні пільги на комуналку.

Також "Знай.ua" інформував, зміни в Ощадбанку, українців позбавлятимуть пенсій, хто отримає 3 тисячі допомоги та новий стрибок цін на продукти.