Абоненти мобільного оператора Vodafone висловлюють невдоволення постійними підвищеннями тарифів, навіть бюджетних. Компанію закликають подумати про найуразливіші верстви населення. Про це написали у коментарях під однією з публікацій оператора у соцмережі facebook.

Українка розповіла, що лише кілька місяців тому перейшла на більш дешевий тариф, оскільки не потребує інтернету та інших "фішок". Однак невдовзі і він подорожчав.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

"Змінила два місяці тому тариф на той, де можна вимкнути інтернет, тому що не користуюсь мобільним інтернетом взагалі! І що я бачу сьогодні! Плату за тариф знову підняли!!! Скільки можна піднімати!", - написала абонентка.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Абонентка закликала Vodafone подумати про українців, які не мають високих зарплат та доходів, зокрема пенсіонерів та створити доступний тариф для тих, кому потрібні лише дзвінки.

"Пора вже замислитися про найуразливіші верстви населення!!! Для мене трагедія, коли пенсіонерка каже, не поповнюватиму телефон, тому що знову підняли тариф, дзвоніть мені самі! Досить обдирати пенсіонерів своїми лакшері послугами! Створіть тариф для мінімального спілкування за мінімальною ціною, нарешті", - обурилася жінка.

Скарга на Vodafone. Фото: facebook
Скарга на Vodafone. Фото: facebook

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, до гарного номера від "Київстар" йшли в комплекті колектори: українець поділився проблемами після "вдалої" покупки.

Також наш портал інформував, що Lifecell піднімає вартість популярного тарифу з 90 до 160 гривень: абонентів попередили, з 20 лютого.

Крім того, ми писали, "Безсумнівно крадете": українці скаржаться, що Vodafone знімає з рахунків українців останні гроші за ненадані послуги.