Українські супермаркети вже встигли оновити цінники на популярні продукти на початку весни. Вже за традицією деякі з них подорожчали, включаючи різні види м'яса.

Вартість м'яса всього за тиждень зросла в ціні, хоча деякі види не так суттєво. Актуальними даними поділився портал "Мінфін".

Ціни на м'ясо, скріншот: YouTube
Ціни на м'ясо, скріншот: YouTube

У перші числа березня курятина стала менш доступною. Зокрема, філе в середньому продають по 172,76 грн/кг, а місяцем раніше ціна була на рівні 166,46 грн/кг. Курячі стегна подорожчали не так сильно - до 99,95 грн/кг, водночас гомілка суттєвіше - до 78,45 грн/кг.

Ціни на курятину, дані Мінфін
Ціни на курятину, дані Мінфін

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Середні ціни на свинину також зросли. Грудинка – до 169,09 грн/кг, а на свинячий ошийок – до 196,07 грн/кг. У супермаркетах також змінили вартість ребер до 162,09 грн/кг та шашлик до 179,33 грн/кг.

Ціни на свинину, дані Мінфін
Ціни на свинину, дані Мінфін

Тільки домашнє сало тішить покупців і трохи падає в ціні. Порівняно з минулим місяцем майже на 8 гривень – з 186,86 грн/кг до 179,00 грн/кг. А ось солоне мало навпаки, трохи подорожчало із 258,47 грн/кг до 271,04 грн/кг.

Ціни на сало, дані Мінфін
Ціни на сало, дані Мінфін

Раніше ми писали про те, що кефір в минулому? Після скорочення комендантської години українські супермаркети оновили ціни на гарячі напої.

Як повідомляв Знай.ua, "Люди, схаменіться, що ви творите...": абонент Lifecell втратив не лише гроші, а й віру в чесність

Також портал Знай.ua писав, що в Україні активно дорожчають цигарки: чому від цього всі сторони в "мінусі" та чим небезпечна контрабанда