Для всіх наших дорогих читачів, котрі уважно вивчають у магазинах цінники на головні продукти харчування, є дуже важливі новини. Справа в тому, що з настанням весни соціальні продукти в Україні змінилися в ціні.

Відомі українські мережі супермаркетів оновили ціни на борошно, олію та курячі яйця.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків порталу Minfin, пише "Хвиля".

Вартість борошна

Продукт, який зараз активно включають у свої "соціальні пакети", різні благодійні організації піднімається в ціні. Згідно з відкритою інформацією, двокілограмова упаковка борошна марки "Хуторок" подорожчала до 44,55 грн, хоча в лютому середня вартість становила 41,30 грн.

Ціни на борошно, скріншот: Minfin
Ціни на борошно, скріншот: Minfin

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вартість олії

Марка "Олейна" на полицях магазинів трохи подешевшала до 62,20 грн. Однак різко знизилася в ціні олія "Щедрий дар" - з 67,02 до 65,23 грн.

Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin
Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin

Ціни на яйця, фото: Знай.ua
Ціни на яйця, фото: Знай.ua

Вартість курячих яєць

Курячі яйця залишилися на рівні лютого, 40 копійок зменшили в ціні яйця "Квочка С1" - 74,20 грн/10 шт. Причому лоток яєць у 30 штук коштуватиме покупцям 218,55 грн. Однак, якщо згадати, що українцям обіцяли десяток яєць за 100 гривень уже цієї весни, то такої ситуації поки що в супермаркетах не спостерігається.

Ціни на яйця курячі, скріншот: Minfin
Ціни на яйця курячі, скріншот: Minfin

Нагадаємо, кефір у минулому? Після скорочення комендантської години українські супермаркети оновили ціни на гарячі напої.

Раніше повідомлялося, фермери важко покривають попит: в Україні фіксують стрибок цін на свинину.

Також, супермаркети підняли ціни на крупи: скільки доведеться викласти за кіло гречки та рису.