Програма розрахована для жінок, її запустили за підтримки Мінцифри та Visa.

Програма розрахована для жінок, які нещодавно стартували свій мікро- чи малий бізнес, мають стартап з наявним прототипом продукту або послуги.Про це повідомляє Мінцифри.

Українки підприємиці. Фото: Youtube
Українки підприємиці. Фото: Youtube

Також програма стане цікавою для тих, хто очолює мікро- чи малий бізнес, має бізнес-план, але шукає можливості для зростання, експорту, виходу у нові ринкові сегменти.

Також це програма для тих, хто хоче створити бізнес, має ідею, але не знає, із чого почати.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Українки підприємиці. Фото: Youtube
Українки підприємиці. Фото: Youtube

Ті, хто навчаються в університеті та/або представляють жіночу студентську команду, з якою готові працювати над розвитком бізнес-ідеї.

Учасниці акселератора отримають менторську, навчальну, експертну та фінансову підтримку, а також сформують спільноту для обміну досвідом, пошуку партнерів та нових бізнес-можливостей.

Українки підприємиці. Фото: Youtube
Українки підприємиці. Фото: Youtube

Два найкращі проєкти у номінаціях Дебютантка та Візіонерка отримають по $5000 цільової фінансової допомоги в рамках програми She’s Next Empowered by Visa для впровадження бізнес-ініціатив.

Нагадаємо, ми писали, що подорожчання було неминучим? В Україні майже на 20% скоротилося виробництво яєць.

Як повідомляв "Знай.ua" бійки, тупість та анархія: тисячі українських підлітків беруть приклад із російських хуліганів, що таке "ПВК Редан".

Також "Знай.ua" інформував, все встигнути та при цьому не втомитися: господиням розкрили секрети, які зекономлять сили на прибиранні.