Для всіх наших повнолітніх читачів, які знають, що таке міцні напої, є кілька цікавих новин. Справа в тому, що відомі українські мережі супермаркетів у перші дні весни оновили ціни на алкоголь, зокрема на горілку, пиво та вино.

Якщо хтось ще не знає, то в місті Одеса скоротили час комендантської години і там місцеві любителі "гарячої" вже радіють, що алкоголь продають до 22:00, як у довоєнний час. Ми нагадаємо, що надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю. А тепер до нових цін.

Про це стало відомо завдяки інформації від аналітиків економічного порталу Minfin, пише "Хвиля".

Вартість вина

Згідно з відкритою інформацією, порівняно з минулим місяцем ціни на вино Vardiani Піросмані червоне на початок березня підскочили майже на 5 гривень, становивши 105,27 грн за 750 мл. Цінник на нього коливається від 98,90 грн. (Ашан) до 11,00 грн. (Варус).

Ціни на вино, скріншот: Minfin
Ціни на вино, скріншот: Minfin

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Вартість горілки

Подорожчала на кінець лютого та горілка торгової марки Хлібний Дар класична із 113,25 грн до 116,83 грн за 500 мл. Наприклад, на полицях Ашан вона коштуватиме 107,00 грн, а в Новус вона продається за ціною 128,51 грн за 500 мл.

Ціни на горілку, скріншот: Minfin
Ціни на горілку, скріншот: Minfin

Вартість пива

Пиво Львівське світле подорожчало з 22,81 до 24,73 грн за 500 мл. Тим часом, Чернігівське світле можна придбати за 25,99 грн., тоді як минулого місяця його вартість становила 27,54 грн. за 500 мл.

Ціни на пиво, скріншот: Minfin
Ціни на пиво, скріншот: Minfin

Нагадаємо, підвищує рівень цукру та провокує ожиріння: який сорт хліба краще прибрати з раціону.

Раніше повідомлялося, які продукти рекомендується їсти при втраті апетиту: "дзвіночки", що настав час до лікаря.

Також, у гонитві за молодістю не помічаємо очевидного: які щоденні звички прискорюють старіння шкіри.