З перехожим українців до обслуговуючої компанії "Нафтогаз" дедалі частіше виникали проблеми.

Адже то неможливо перещати показання лічильників, то у клієнтів з'являються зайві куби, а бувало й таке, що українці отримували "у подарунок" борги, яких не повинно бути. У "Нафтогазі" вирішили допомогти українцям з першою проблемою, адже клієнтка закотила цілу істерику щодо того, що не може передати дані лічильників.

Нафтогаз. Фото: Yоutube
Нафтогаз. Фото: Yоutube

Із цим допомогла пресслужба компанії "Нафтогаз України" у відповідь на запитання клієнтки під постом у Фейсбук.

"Ага, скористалися, а тепер крайній не знайдемо! Показники передали вам, рахунки нам не виставили, відправляєте оператору ГРМ, з яким немає зв'язку! Тому що у них на сайті написані номери, за якими зв'язатися неможливо! Наведіть порядок у рахунках!", - обурюється незадоволена жінка.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Газ, скріншот: YouTube
Газ, скріншот: YouTube

У відповідь на це в Нафтогазі роз'яснили, що у зв'язку з переходом АТ "Харківгаз" та АТ "Дніпрогаз" до групи НАК "Нафтогаз" та укладення договору про обмін даними про передачу показників лічильника між цими компаніями, показники необхідно передавати саме нам.

При цьому принцип урахування обсягів спожитого газу не змінився.

"Дані про показники надходять до Вашого оператора ГРМ, вони на ці показники формують обсяги і передають їх нам. Після цього постачальник нараховує суму до оплати за спожитий газ. Тому з приводу коригування обсягів необхідно звертатися саме до облгазу", - йдеться у повідомленні .

Скарга на "Нафтогаз України"
Скарга на "Нафтогаз України"

Нагадаємо, що "Нафтогаз" змінив правила для українців: як передавати показники лічильника.

Раніше ми повідомляли, що "Нафтогаз" показав нові рахунки за блакитне паливо: скільки платитимуть українцям.