Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія Vodafone, яка нещодавно підняла вартість свого найдешевшого тарифу, продовжує неприємно дивувати своїх абонентів.

Цього разу під гарячу руку мобільного оператора потрапили прості українці, які навіть не мають можливості зайти в інтернет через свій мобільний телефон.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної абонентки компанії Vodafone на порталі для відгуків Otzyvua.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Українка заявила, що мобільний оператор "зіпсувався повністю". Абонентка поскаржилася на несподіване збільшення тарифу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Інтернету в телефоні немає і я відмовилася, після чого мій тариф подвоївся відразу вдвічі і став 175грн. у телефоні немає інтернету, на що мені відповіли що мій тариф може бути лише 175 грн. Переходжу на іншого оператора зараз, дуже неприємна ситуація і не чекала від такого водофону, фу. Наживаються на людях і взагалі не дбають про своїх клієнтів", — пише незадоволена абонентка.

Відгук невдоволеного абонента Vodafone, скріншот: otzyvua
Відгук невдоволеного абонента Vodafone, скріншот: otzyvua

Варто також зазначити, що даний мобільний оператор не виняток, і решта компаній також різко піднімає тарифи на свої послуги. Наразі українців просто ставлять перед фактом, що мінімальні тарифи піднімаються одразу на кілька десятків гривень.

Нагадаємо, "Безсумнівно крадете": українці скаржаться, що Vodafone знімає з рахунків українців останні гроші за ненадані послуги.

Раніше повідомлялося, куди краще поставити роутер, що Wi-Fi працював ідеально: про кухню треба забути назавжди.

Також, "Подавитеся...": українці відчули від "Київстар" несподіване подорожчання одразу на 30%, терпіти нема сил.