Один із трьох найбільших українських мобільних операторів компанія "Київстар", яка дуже популярна серед мешканців української столиці, а також серед багатьох українців у центральних областях, продовжує псувати нерви своїм абонентам.

Справа в тому, що українці почали скаржитися на дуже неприємні повідомлення від мобільного оператора, які надходять пізно вночі і люди просто не розуміють, чому так відбувається.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта компанії "Київстар" на порталі для відгуків Otzyvua.

Відгук незадоволеного абонента "Київстару", скріншот: otzyvua
Відгук незадоволеного абонента "Київстару", скріншот: otzyvua

"Вдруге залишаю скаргу Київстару за смски ночами, але напевно не доходить. У поважних своїх клієнтів компаній є програма часових рамок. Плюс дороге і на околиці міста слабке покриття", - розповів незадоволений клієнт "Київстару". ".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Повідомлення незадоволеного абонента "Київстару", скріншот: otzyvua
Повідомлення незадоволеного абонента "Київстару", скріншот: otzyvua

Також абонент залишив зміст повідомлення, яке надійшло на його номер. Тут видно, що оператор вирішив проінформувати українця щодо відключення тарифу, також чітко видно, що повідомлення надходить пізно вночі.

Незрозуміло, як мають реагувати на таке послання абоненти "Київстару". Важливо розуміти, що подібні повідомлення повинні надходити за чіткими часовими рамками, і не в той час, коли людина може спати.

Нагадаємо, простим українцям можуть підняти тариф на світ у 4 рази: вже навесні можуть чекати нові ціни.

Раніше повідомлялося, куди краще поставити роутер, що Wi-Fi працював ідеально: про кухню треба забути назавжди.

Також, "Подавитеся...": українці відчули від "Київстар" несподіване подорожчання одразу на 30%, терпіти нема сил.