Киян та гостей столиці цікавить, чи зміниться вартість жетона в метро найближчим часом.

Київський метрополітен за минулий рік став не лише способом швидко дістатися на роботу, але й великим сховищем. Але дедалі частіше у киян виникає питання, чи не планують проводити подорожчання проїзду у столичному метрополітені. У коментарі ТСН начальник Київського метрополітену Віктор Брагінський розповів про майбутні зміни в роботі метро.

Метро. Фото: facebook
Метро. Фото: facebook

Він зазначив, що наразі про підвищення тарифів у підземці не йдеться. Також уточнив, що Київський метрополітен не приймає рішення про підвищення тарифів на проїзд. Також зазначив, що у компанії лише надають дані щодо собівартості перевезень пасажирів. На цей час у КМДА не обговорюється питання підняття тарифів у метро.

Нові назви станцій метро у Києві, фото: facebook.com/StratcomCentreUA
Нові назви станцій метро у Києві, фото: facebook.com/StratcomCentreUA

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

В українській столиці кардинально змінять систему оплати проїзду у громадському транспорті — йдеться про створення електронної картки. В українській столиці кардинально змінять систему оплати проїзду у громадському транспорті — йдеться про створення електронної картки.

Нагадаємо, ми писали, що в Україні змінилася вартість хліба, молока та кави: скільки коштуватимуть продукти в супермаркетах.

Як повідомляв "Знай.ua" Україну накриє небезпечний вітер: яким областям готуватися до негоди й коли чекати весну, прогноз на 21 лютого.

Також "Знай.ua" інформував, українці заплатять новий податок за квартиру, по 97 грн з квадрата.