У Нафтогазі розповіли як треба передавати показники лічильника та кому.

Газопостачальна компанія Нафтогаз України повідомила своїх нових клієнтів, як передавати показники лічильника за газ. Адже минулого місяця абоненти "Харківгазу" та "Дніпрогазу" перейшли на сервіси Нафтогазу, у деяких нових клієнтів виникають труднощі при передачі показників. Нові правила Нафтогаз оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.

Передача показників, скріншот: YouTube
Передача показників, скріншот: YouTube

Нещодавно українці поставили питання, чому в нього в особистому кабінеті не відображаються показники, як це було в оператора ГРМ. У запитанні просили роз’яснити цю ситуацію на широкий загал, мовляв, це не є таємницею.

Нафтогаз України на це відповіли, що нові клієнти мають передати показники лічильника саме до них.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Але принцип обліку обсягів спожитого газу не змінився. Дані про показники надходять до Вашого оператора ГРМ, вони на ці показники формують об’єми та передають їх нам. Після чого постачальник нараховує суму до оплати за спожитий газ. Саме тому показники лічильника не відображаються на наших сервісах, а зберігаються у місцевому облгазі, – так роз’яснила ситуацію газопостачальна компанія.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що повернення переплати за газ: як українцям погасити борги новому постачальнику.

Як повідомляв "Знай.ua" "Нафтогаз" показав нові рахунки за блакитне паливо: скільки платити українцям.

Також "Знай.ua" інформував, що переплата, передача показників та тариф на доставку: мільйони українців перейдуть на новий формат оплати за газ.