Клієнти ПриватБанку час від часу пишуть відгуки щодо користування кредитними картками. Останнім часом побільшало випадків, коли виникли проблеми зі зняттям готівки та переказами кредитних коштів.

Отже, відомо, що банк може заборонити переказувати кредитні кошти або знімати готівку. Одна з таких скарг з'явилася на порталі Мінфін у тематичному розділі відгуків.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Заборонити використовувати кредитні кошти можуть у тому разі, якщо банку здається, що проведені операції можуть бути з високим ризиком або клієнт має проблеми з погашенням боргу.

Клієнт скаржиться, що банк встановив по його карті Універсальна обмеження на зняття готівки та обмеження щодо переказу коштів на інший рахунок. Українець зауважує, що раніше таких утисків не було, хоч в країні вже цілий рік триває війна. До того ж він має чисту кредитну історію, що дозволяло йому сподіватися на лояльне ставлення банку.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Прострочення ніколи не було кредитною історією ідеальною. Навіщо робити такі незручності? Коли знімуть обмеження не зрозуміло, - пише клієнт банку.

Скриншот пвідоломлення, Мінфін
Скриншот пвідоломлення, Мінфін

ПриватБанк у своїй відповіді зазначив, що обмеження було накладено саме на використання кредитних коштів. Клієнт не може зняти готівку і перевести їх на інший рахунок. А інші операції залишаються йому доступними.

Скриншот пвідоломлення, Мінфін
Скриншот пвідоломлення, Мінфін

Нагадаємо, ми писали, що за другою вже не побіжиш: в Україні на 20-30% подорожчає алкоголь після нових правил уряду.

Як повідомляв "Знай.ua", як отримати допомогу від держави на похорон пенсіонера: гроші виплачують по-різному.

Також "Знай.ua" інформував, що 6600 гривень на кожного: хто з українців може отримати допомогу та що для цього потрібно.