Один із найпопулярніших українських банків Monobank, який дуже допомагає мільйонам українців робити збори грошей на потреби ЗСУ, трохи "очорнив" свою репутацію. Настав час дізнатися, чим саме незадоволені клієнти банку, у якого немає відділень.

Справа в тому, що один із клієнтів звинуватив банк у тому, що він дуже довго обчислює шахраїв, а прості українці з картками банку втрачають свої гроші.

Знову відновилися схеми шахраїв, із повідомленнями "Мені терміново потрібні гроші". Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта Monobank на порталі Minfin.

Карта Monobank. Фото: скрін youtube
Карта Monobank. Фото: скрін youtube

"Хтось створив клон мого акаунту акуратно в Телеграмі й відправляв смс колу знайомих із текстом "зайняти грошей". Номер картки шахраї написали Монобанку.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Добре, що мої друзі та знайомі виявилися пильними і не відправили гроші, а подзвонили мені. Написала скаргу на підтримку. Відповіді про те, чи заблокували карту шахраїв чи чекають розводу на бабки інших користувачів - так і немає.

Як можна довіряти свої дані та свої гроші банку, які не здатні вирішити питання із шахраями? Заява до Кіберполіції теж написана.", - пише незадоволений клієнт Monobank.

Відгук невдоволеного клієнта Monobank, скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта Monobank, скріншот: Minfin

Нагадаємо, "Може, вистачить?": Lifecell піднімає тарифи одразу на 50 грн, а люди скаржаться на відсутність зв'язку та інтернету.

Раніше повідомлялося, "Просто через жадібність...": українці скаржаться на зв'язок Vodafone, за сплачених тарифів.

Також, українці скаржаться, що Monobank списує гроші з рахунків: що робити в такому випадку.