З нагоди Дня Героїв Небесної Сотні та відповідно до міської цільової програми "Турбота. Назустріч киянам" матеріальну допомогу отримають не лише жителі міста.

Цього разу до переліку громадян, які отримають грошову допомогу увійшли українці з-поміж ВПО. Про це повідомляють у пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

Кияни на вулиці, фото: Знай.ua
Кияни на вулиці, фото: Знай.ua

Матеріальна допомога, яка не була своєчасно виплачена громадянину через незалежні від нього причини, в разі смерті цих громадян виплачується членам сім'ї померлого в порядку, передбаченому для виплати пенсій у зв'язку зі смертю пенсіонера, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що тим, хто одночасно належить до кількох категорій, надається одна допомога в більшому розмірі. Постраждалих розділили на чотири категорії, виплати будуть від 1100 грн до 1500 грн.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Гроші, купюри 500 гривень: фото biz.today
Гроші, купюри 500 гривень: фото biz.today

Найбільшу грошову компенсацію отримають кияни — члени сімей осіб, які загинули або померли внаслідок поранень, каліцтва, контузії чи інших ушкоджень здоров'я, одержаних під час участі у Революції Гідності.

Кияни — члени сімей осіб, яким посмертно присвоєно звання Герой України за громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння українському народові, виявлені під час Революції Гідності

Непрацездатні кияни — постраждалі учасники Революції Гідності, які мають статус особи з інвалідністю внаслідок війни I та II груп внаслідок травм, контузій, каліцтв, захворювань, пов'язаних із участю у Революції Гідності.

Нагадаємо, ми писали, що шкідливі звички з СРСР, про які давно настав час забути: кожен українець з ними стикався.

Як повідомляв "Знай.ua" не лише пільговий проїзд у маршрутках: які "плюшки" підготувала держава учасникам бойових дій.

Також "Знай.ua" інформував, українцям заборонили продавати квартири та землю: нотаріуси нічого не знають.