Український уряд уже поступово готує населення до того, що, незважаючи на повномасштабну війну, тарифи на комунальні все ж таки мають зрости.

Як нам пояснюють, щоб працівникам цих відомств платили гідну зарплату. Через це постає питання – чи зміниться у лютому ціна на електроенергію, воду чи газ. Щодо "блакитного палива" ми й поговоримо. Консультаційний центр для населення ГазПравда повідомляє, що різниця між наданими послугами в різних компаніях становить цілих 28%.

Нафтогаз, скріншот: YouTube
Нафтогаз, скріншот: YouTube

У лютому 2023 року 9 компаній оприлюднили річні ціни, за якими постачатимуть газ побутовим споживачам. Вартість коштує від 7,70 до 9,99 грн. Усього п'ять організацій тримають цінник на рівні дешевше за 8 гривень. Чотири інші компанії продають свої послуги від 8,20 до 9,99 грн./кубометр.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Цей цінник призначений виключно існуючим споживачам. Новим потенційним клієнтам не надається вибору, вони можуть скористатися послугами лише за місячною ціною, яка може виявитися суттєво вищою.

Якою буде ситуація у березні, квітні та наступних місяцях – невідомо. Однак триває війна, тому треба бути готовими до всього, незважаючи на те, що з самого початку уряд обіцяв, що ціна комунальних послуг залишиться на старому рівні.

Нагадаємо, Lifecell піднімає вартість популярного тарифу з 90 до 160 гривень: абонентів попередили, з 20 лютого

Як повідомляв "Знай.ua", суповий набір, але без м'яса: українські супермаркети оновили ціни на картоплю, моркву та капусту

Знай.ua писав, про пільгові тарифи час забувати: що буде з цінами на електроенергію