Через війну, яку торік розпочала росія проти України повномасштабним вторгненням, послуги зв'язку, значно погіршились, а ціни на них зросли до небувалих показників.

Проте, кожен оператор, а в Україні їх базових три, залишив найменші тарифи, базові для тих, хто не може виділяти з сімейного бюджету великі суми на мобільний зв'язок та інтернет.

Мобільний зв'язок, скріншот: YouTube
Мобільний зв'язок, скріншот: YouTube

Київстар

Мобільний оператор "Київстар" пропонує українцям декілька базових тарифів, які найдешевші у лінійці. Найперше це тарифний пакет "Любов до батьків". Вартість пакета всього 125 грн на 4 тижні. Його підключають для абонентів віком від 60 років і людей з інвалідністю I–III групи. Тут пропонують безлім в мережі, і лише 5 Гб інтернету, 50 хв на інші номери, та 50 смс в межах країни.

У пакет "Love UA. Контракт" входить 15 гігабайтів мобільного інтернету, безліміт на дзвінки "Київстар" та 150 хвилин на номери інших мобільних операторів та роумінг – дзвінки за кордон для тих, чиї рідні на час воєнних дій виїхали за кордон. Вартість пакета – 150 грн на контрактній основі та 175 гривень за таких самих умов згідно з тарифом "Love UA. На максимумі" на 4 тижні.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Lifecell

"Вільний Лайф" Тут пропонують безлімітний інтернет, 1600 хвилин на всі номери по Україні – мобільні, міські, у тому числі в мережі. Після використання цих хвилин – безліміт залишається на lifecell. На 4 тижні вартість пакета буде 180 грн.

"Смарт Лайф" коштує дешевше 120 грн на 4 тижні, проте цей пакет передбачає обмеження у 25 Мб мобільного інтернету, 800 хв. на дзвінки на всі мобільні номери по Україні.

Найдешевший тариф коштує лише 90 грн. Він називається "Просто Лайф".Цей пакет пропонує 8 гігабайтів мобільного інтернету і 300 хвилин на дзвінки на усі мобільні номери по Україні. Вартість пакета – 90 гривень на 4 тижні.

Vodafone

Тим, хто придбає пакет "SuperNet Turbo", мобільний оператор обіцяє безліміт на мобільний інтернет та 800 хвилин на всі номери по Україні, куди входять Vodafone, мобільні та міські номери, а після використання хвилин – безліміт у мережі Vodafone. Також до пакета входять 50 повідомлень. Вартість пакета – 125 гривень на 4 тижні.

У пакеті "SuperNet Start" мобільний оператор пропонує 10 гігабайтів інтернету, 200 хвилин на інші мобільні мережі України, а також безліміт у мережі. Крім того, у пакет входить 50 хвилин на дзвінки до 16 країн – Польща, Німеччина, Чехія, Велика Британія, Греція, Данія, Індія, Іспанія, Канада, Португалія, Румунія, Словаччина, США, Угорщина, Франція, Швеція. Вартість пакету – 145 гривень на місяць.

Нагадаємо, ми писали, що "Київстар" підвищує тарифи для українців: коли доведеться платити більше і з якої причини.

Як повідомляв "Знай.ua" в Обленерго розповіли, чому суми у платіжках українців за електроенергію не знизилися і на кілька гривень.

Також "Знай.ua" інформував, абоненти "Київстар" скаржаться, що втрачають по 25 гривень щомісяця.