У компанії "Київстар" попередили клієнтів про подорожчання популярних тарифних планів з 1 лютого 2023 року. Мобільний оператор вирішив підняти вартість лінійок "Київстар ТВ" та "Все разом".

Однак при цьому абонентам збільшать обсяг послуг, що надаються. Про це повідомили у пресслужбі "Київстар".

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

Згідно з новими умовами, для низки тарифів "Все разом" та "Київстар ТВ" мобільний оператор збільшить ліміти на використання інтернет-трафіку, кількість SMS та безкоштовних хвилин, а також будуть доступні додаткові послуги у вигляді суперсил.

Абонентів докладно проінформують про нововведення та змінені ціни за допомогою SMS-розсилки. Але у будь-якому випадку оператор надає вибір. Якщо клієнти не будуть згодні на нові умови та вартість, вони зможуть змінити свій тариф на будь-який інший, доступніший.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Телефон, фото grozny
Телефон, фото grozny

У компанії пояснили підвищення тарифів тим, що витрати на обладнання у зв'язку із ситуацією в країні збільшилися. Мається на увазі відновлення базових станцій на деокупованих територіях, будівництво нових базових станцій, а також закупівлі генераторів та акумуляторів для роботи під час вимкнення світла.

Раніше ми писали про те, як вираховуватимуть пенсію українцям у 2023 році: у ПФУ пояснили важливий нюанс

Як повідомляв Знай.ua, спекулянтам притиснули хвіст: "Укрзалізниця" обіцяє унеможливити перепродаж квитків

Також портал Знай.ua писав, що українці не можуть сплатити комуналку в Ощад 24/7, паніка захлеснула: "Доведеться переказувати пенсійні виплати"