Українцям, які постраждали через повномасштабну війну, виплатять значну фінансову допомогу від Нью-Йоркської благодійної організації в галузі технологічної промисловості 1K.

Допомога у розмірі тисячі доларів надається українським сім'ям, але не поширюється на одиноких осіб, як сказано на сайті благодійної організації. До благодійної ініціативи долучилися спонсори з усього світу, щоби допомогти постраждалим.

Переселенці, фото: mistovechirne.in.ua
Переселенці, фото: mistovechirne.in.ua

Взяти участь у програмі можуть сім'ї, які перебувають в Україні. На виплати можуть розраховувати біженці, якими довелося залишити країну.

Щоб отримати допомогу, потрібно заповнити заявку. Українцям на рахунок надійдуть гроші після того, як компанія знайде спонсора. Загалом організація виплатила українцям вже 11 млн доларів, а кошти отримали понад 10 тисяч сімей.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"Проект $1K для України – це некомерційний колектив, який зосереджений на прямих зв'язках спонсорів у США та в усьому світі для допомоги українським сім'ям, які постраждали від безглуздої та нелюдської війни", - йдеться на сайті компанії.

Курс долара в Україні, скріншот до відео з каналу "акценти" в YouTube
Курс долара в Україні, скріншот до відео з каналу "акценти" в YouTube

Гроші сім'ї можуть витратити на власний розсуд, жодних обмежень від благодійної організації немає, але ця допомога одноразова.

Нагадаємо, "Київстар" підвищує тарифи для українців: коли доведеться платити більше та з якої причини

Раніше ми писали про те, що українець звинуватив ПриватБанк у присвоєнні 8000 гривень

Як повідомляв Знай.ua, оформити довідку по інвалідності, перебуваючи за кордоном: як це швидко зробити