"Укрнафта" підготувала для українців цікаве нововведення. Компанія випустить спеціальні карти, які дозволять закупити прогнозовану кількість палива на день, місяць чи рік роботи наперед. При цьому можна буде змінювати обсяги споживання палива за потребою.
Старт випуску торпливих карток планується на лютий 2023 року, як повідомив керівник ПАТ "Укрнафта" Сергій Корецький.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Спочатку карти будуть доступні лише для військових, споживачів критичної інфраструктури та юридичних осіб, але в майбутньому ними зможуть користуватись усі українці.

"Карта Ukrnafta дає можливість закупити прогнозовану кількість якісного палива на день, місяць або рік роботи вперед. Також з її допомогою можна оперативно змінювати ці обсяги залежно від потреби", – заявив Корецький.

Паливна картка від "Укрнафта"
Паливна картка від "Укрнафта"

Але це ще не всі новини. Компанія "Укрнафта" разом із паливною карткою хоче випустити власні скретч-картки (талони). Щоб оформити заявку на отримання, потрібно звернутися до комерційного підрозділу компанії.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Відтепер "Укрнафта" зможе надавати послуги з попередньо оплаченого продажу пального, незалежно від третіх осіб, що зробить сервіс та обслуговування таких програм більш стійким та надійним", - пояснив керівник переваги карт.

Нагадаємо, у водіїв по-новому перевірятимуть на алкоголь чи наркотики: як зміниться процедура

Раніше ми писали про те, що працюючим пенсіонерам перерахують виплати: коли чекати підвищення у 2023 році