Після опалювального сезону Уряд перегляне тарифи на комунальні послуги, аби підняти зарплати енергетикам, які відбудовують енергосистему.

Голова Нацкомісії з регулювання у сфері комунальних послуг, НКРЕКП, Костянтин Ущаповський заявив, що після того, як буде завершено опалювальний сезон, в Україні переглянуть тарифи на комунальні послуги. Скорше за все, тарифи будуть збільшені, щоб мати змогу збільшити зарплату енергетикам, які відбудовують енергосистему, а також закупити необхідне для цього обладнання.

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Кабмін працює над пошуком оптимальних шляхів, щоб розробити програму згідно з якою, після закінчення опалювального сезону можна буде повернутися до питання підвищення тарифів.

В енергетиці працює велика кількість людей і вони теж живуть у цій країні і потребують відповідної компенсації за свій труд. І це потрібно хоча б для того, щоб оперативні бригади могли виїжджати на місця та робити ремонти, щоб закуповувався необхідний аварійний запас, бо ці всі витрати теж зросли, — зазначив Ущаповський.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Енергетика, фото: Знай.ua
Енергетика, фото: Знай.ua

Нагадаємо, мораторій на підвищення тарифів на комунальні послуги для населення був підписаний президентом України Володимиром Зеленським на час бойових дій і на пів року після їх завершення.

Нагадаємо, ми писали, що у Верховній Раді задумалися знизити пенсії: хочуть досягти справедливості.

Як повідомляв "Знай.ua" українці не можуть оплатити комуналку в Ощад 24/7, паніка захлинула: "Доведеться переводити пенсійні виплати".

Також "Знай.ua" інформував, що "космічні" квитанції через лічильник? Українцям показали, як правильно економити з точними показниками.