Багато українців, які були змушені прожити якийсь час за кордоном через війну, оцінили перевагу саме України для життя.

Одним з таких є великий спектр послуг, які можна отримати не виходячи з дому за наявності тільки смартфона. Це стосується плати комунальних платежів. Прекрасно, коли не потрібно стояти в черзі у банку, а можна просто взяти телефон і за допомогою пари кліків проїсти всі платежі. Але зараз багато українців втратили це "благо цивілізації", на що поскаржився і один із клієнтів Ощадбанку. Українець навіть готовий залишити фін. установу та перевестися в інший банк.

"Ощадбанк", скриншот: YouTube
"Ощадбанк", скриншот: YouTube

Державний банк Ощадбанк знову "здивував" клієнтів. Цього разу проблема виникла із додатком Ощад 24/7. Виявилося, що сплатити комуналку вдається далеко не всім клієнтам, адже не всі населені пункти відображаються у програмі.

Про це повідомив клієнт на порталі "Мінфіїн".

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Сьогодні намагався, як завжди, сплатити комунальні послуги через Ощад24. Але це неможливо зробити, бо в розділі залишилися лише чотири області. Вінницька чомусь зникла! Чому банк у такі скрутні часи звужує список послуг? Тепер доведеться переводити пенсійні виплати до ПриватБанку " , - Написав він.

Жалоба на Ощадбанк
Жалоба на Ощадбанк

У коментарях, на жаль, ще немає відповіді від представників банку, натомість є від інших клієнтів, які стверджують, що нічого не змінилося і, як і раніше, все можна сплатити.

"В Ощаді 24 все є. Ви просто не хочете краще пошукати, або хочете щоб інші за Вас роботу робили" , - коментує один з українців.

Нагадаємо, що "Ви в окупації? А нам начхати!": клієнтів "Ощадбанку" залишили віч-на-віч із жахами безгрошового життя.

Раніше ми повідомляли, що пошта, готівка та обов'язковий платіж: прості відповіді на питання щодо нового механізму виплати субсидій.