Кожен новий день приносить Україні дедалі більше людей, яким дуже потрібна матеріальна допомога, хоч би для того, щоб придбати продукти харчування. Одних виплат для ВПО просто недостатньо, адже не всі проходять через офіційні відомства, а їсти хочеться всім і завжди.

Міністерство соціальної політики України працює над тим, щоб розпочати співпрацю з багатьма благодійними організаціями та небайдужими громадянами, у яких сьогоднішня ситуація трохи краща, ніж у решти.

Про це ми дізналися завдяки нагадуванню від прес-служби Мінсоцполітики.

Продуктові набори для українців, фото zhitomir
Продуктові набори для українців, фото zhitomir

Згідно з інформацією від Мінсоцполітики, допомогу у вигляді продуктів харчування можна отримати у відомих українських мережах супермаркетів: АТБ, Сільпо, Фоззі, Траш і Фора.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Громадянин, якому потрібна допомога, має пройти реєстрацію на порталі за посиланням: https://social.edopomoga.gov.ua . Тут потрібно залишити заявку на необхідне та обрати супермаркет. Далі потрібно почекати, доки хтось сплатить покупку. Далі українець отримує код та показує його на касі.

Продуктові набори для українців, фото ukrainianwall
Продуктові набори для українців, фото ukrainianwall

Ще цікавим є той факт, що якихось спеціальних вимог для того, щоб подавати заявку на безкоштовні продукти, не передбачено. Претендувати на такий вид допомоги може той, хто справді її потребує.

Нагадаємо, голод та холод скасовується? Киянам показали, у яких супермаркетах найнижчі ціни на важливі продукти.

Раніше повідомлялося, що індексація пенсій в Україні: громадяни можуть отримати "бонус", опубліковано формула.

Також, безкоштовні продуктові набори: українцям нагадали, як отримати гуманітарну допомогу.