Ми вже розповідали нашим читачам, що багато домогосподарств отримують завищені платіжки електрикою, а всьому тоді виявилися несвоєчасні повідомлення показників лічильника. Тоді ми зрозуміли, як можна заощадити, проте зараз з'явилися інші новини негативнішого характеру.

Так, після завершення опалювального сезону у країні Кабінет Міністрів України може переглянути тарифи на деякі комунальні послуги. Аргументує це тим, що енергетикам хочуть підняти заробітну плату, але про простих громадян поки що ні слова.

Про це стало відомо завдяки заявам голови Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКУ) Костянтина Ущаповського.

Українці без світла, скріншот: YouTube
Українці без світла, скріншот: YouTube

"Під егідою Кабміну працює робоча група, яка готує відповідні пропозиції для того, щоб стабілізувати ринок", - заявив Костянтин Ущаповський.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Відповідаючи на запитання журналістів, чи є плани на 2023 рік підвищення тарифів на комуналку, експерт відповів, що підвищення тарифів дозволить збільшити зарплати енергетикам та іншим працівникам критичної інфраструктури, а також проводити аварійні відновлювальні роботи.

Українці без світла, скріншот: YouTube
Українці без світла, скріншот: YouTube

"Зараз уряд разом із нами, разом із Міністерством енергетики шукає оптимальний шлях для того, щоб розробити програму, згідно з якою після закінчення опалювального сезону можна буде повернутися до цього питання (підвищення тарифів, - ред.)", - зазначив голова НКРЕКУ.

Нагадаємо, водіям розповіли, чому взимку краще не включати кондиціонер у машині для обдування скла.

Раніше повідомлялося, скільки українцям жити з відключеннями світла: відповідь директора ДТЕК пригнічує.

Також, в Україні зміняться правила оформлення соцвиплат: кого торкнеться нововведення.