Найбільший український державний банк, який відомий своєю агресивною політикою нав'язування карток бюджетникам, продовжує "дарувати" своїм клієнтам неприємності. Ми вже писали про те, що співробітники цього банку по-хамськи ставляться до своїх клієнтів – виганяють на вулицю під час тривоги, вимагають "шоколадку" за обслуговування. Проте цього разу все зайшло ще далі.

Справа в тому, що співробітник одного з відділень банку у місті Львів не захотів обслуговувати українку, а просто почав "клацати" у смартфоні та ігнорувати прохання.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

"Ощадбанк", скриншот: YouTube
"Ощадбанк", скриншот: YouTube

"Уже не вперше по-хамськи обслуговують. Не привітні, як не в телефоні сидять, то між собою говорять. На клієнтів не звертають уваги, коли на запитання відповідь була через 5 хвилин, тому що телефон важливіше! Завжди заходила у відділення по вул. Ст. Бандери, там набагато привітніші працівники!", - пише мешканка Львова.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Це один із "найлегших" випадків, на які скаржаться українці. Тільки днями стало відомо про ситуацію, коли мешканці Вінницької області не змогли сплатити вчасно комунальні платежі, оскільки їх наразив на безпорадність додаток "Ощад24". Прострочення ніхто повертати навіть і не збирається, тільки уявіть, які суми можуть "накапати" в даному випадку.

Нагадаємо, пошта, готівка та обов'язковий платіж: прості відповіді на питання про новий механізм виплати субсидій.

Раніше повідомлялося, "Як завжди...": українці з картами "Ощадбанку" клопотали прострочення по комуналці, немає сил терпіти.

Також, 200 гривень – це мало? Скільки отримують українці, які працюють на заслуженому відпочинку, свіжі цифри.