Українські водії вже кілька днів поспіль радіють регулярному зниженню цін на скраплений газ, а тепер цінник впав і на бензин. Що і скільки подешевшало, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

У грудні цінні на паливо здебільшого піднімалися, хоч і не значно. А от січень став для українських водіїв набагато оптимістичнішим, адже почала дешевшати автогаз, а тепер ще й різко обвалилася ціна бензину.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, станом на 20 січня бензин А-95 преміум у середньому пропонується по 51,51 гривні за кожен літр, що на 7 копійок дешевше, ніж попереднього торгового дня. Бензин А-95 подешевшав одразу на 53 копійки та в середньому коштує 49,69 гривні за літр.

Абсолютним рекордсменом зі здешевлення став бензин А-92, який за день втратив у ціні 1,82 гривні. Середній цінник на нього знизився до 48,75 гривні за літр. Також на 60 копійок дешевше продають дизельне паливо – по 53,48 гривні за літр.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Паливо. Фото: скрін Мінфін
Паливо. Фото: скрін Мінфін

Вартість скрапленого газу також продовжує падати. Середній цінник на пальне становить 27,55 гривні за літр, що на 10 копійок дешевше, ніж попереднього торгового дня.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на АЗС падають і пальне в надлишку, але так буде не завжди: що чекає на українських водіїв уже в лютому.

Також наш портал інформував, українців попередили про подорожчання продуктів, послуг та палива у 2023 році: розпочнеться з січня.

Крім того, наш портал інформував, цінники бензину, солярки та автогазу падають: що побачать українські водії у січні на АЗС.