Українець поскаржився на ПриватБанк, який спочатку закрив кредитний ліміт на карті, а потім залишив і без власних коштів. Подробиці він розкрив у скарзі, яку опублікував на порталі "Мінфін".

Клієнт розповів, що на його карті було відкрито кредитний ліміт на суму 15 тисяч гривень, але раптово ПриватБанк вирішив його закрити. Як пояснили у банку, проблема була у тому, що клієнт не отримує на зарплату на картку. Пізніше чоловік переказав зарплату на картку ПриватБанку, але проблему це не вирішило. Він зазначив, що вже змирився, як згодом стався ще один "сюрприз", але вже з його власними коштами.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Українець розповів, що знімаючи готівку з банкомата стався якийсь збій і гроші видано не було, але з рахунку їх успішно списали. У банку пообіцяли вирішити проблему, але до двох тижнів.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Днями знімав власні кошти у розмірі 20 тисяч, банкомат не видав їх, проте з картки справно списав. Оформилася заявка на повернення, терміни від 3 до 14 робочих днів. Ось так, хочеш залишитися без грошей, май справу з приватом. Приват допоможе тобі залишитися без грошей", - обурився клієнт.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Все пішло на дно...": українці з картами "ПриватБанку" тонуть у кредитах, сліз більше не залишилося.

Також наш портал інформував, банкомат видав фальшивку: українець розповів про "сюрприз" від ПриватБанку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "гіршого банку немає": клієнтка "Ощадбанку" розповіла, як через помилку в системі та байдужість співробітників втратила гроші.