Українці, які потребують фінансової допомоги, все ще можуть оформити виплати від ООН. Хто може претендувати на допомогу та як її отримати, повідомляє "24 канал".

Виплати від ООН передбачені для українців, які змушені були залишити будинок через бойові дії та офіційно оформлені як ВПО. Максимальний розмір допомоги становить 6 600 гривень на сім'ю. При цьому наголошується, що самостійно податись на програму неможливо, оскільки списки формуються до Мінсоцполітики на основі Єдиної інформаційної бази даних ВПО.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Оформити виплати від ООН можна заздалегідь зареєструвавшись, звернувшись на гарячу лінію програми (0 800 600 122). Претенденту на виплати потрібно буде вказати номер телефону, ім'я та прізвище, а також номер картки платника податків.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Якщо реєстрація пройде успішно, оператор відправляє SMS-повідомлення з кодом банківського переказу від Western Union. Забрати переказ можна у банках або ж у відділеннях "Укрпошти" та "Нової пошти". Власники карток ПриватБанку, А-Банку або Ощадбанку можуть переказати кошти на свій рахунок.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пенсійні виплати не підвищать, але українці отримуватимуть більше: що зміниться у 2023 році.

Також наш портал інформував, що у 2023 році роботодавці перестануть звертати увагу на професійні навички співробітників: кому пощастить працевлаштуватися.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українські пенсіонери зможуть перевести в готівку свої гроші на касах супермаркету: у Міністерстві соціальної політики дали інструкцію.