Стало відомо, що в українців на вихідних може бути набагато більше електрики, і на це є свої причини. В "Укренерго" порадували оптимістичним прогнозом.

Про це під час ефірного часу на телемарафоні розповів голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький.

Об'єкти електроенергії значно зростуть вже у вихідні, і головною причиною цього буде не лише скорочення споживання, а й значне потепління.

Відключення електрики, скріншот: YouTube
Відключення електрики, скріншот: YouTube

На вихідні очікуємо потепління, і нам знову буде легше "упакувати" споживання в той обсяг генерації, який ми маємо. Володимир Кудрицький

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, зараз енергетики роблять все можливе, щоб значно збільшити генерацію.

Електрика, фото: Unian
Електрика, фото: Unian

При цьому сильно сподіватися не потрібно, адже будь-якої миті все може піти не за планом. У Генштабі попереджають українців про можливу нову атаку росіян по інфраструктурі.
Якщо удари будуть вдалими, тоді ситуація погіршиться. Проте сподіваємося, що цього не станеться, і у разі небезпеки українське ППО впорається з цим.

Крім цього, ворог готовий завдати чергового ракетного удару по цивільній та енергетичній інфраструктурі. Тому ми всі маємо бути готовими до відновлення аварійних відключень. Деніс Шмигаль

Раніше в компанії українців попереджали, що за таких умов нам доведеться жити ще як мінімум до середини весни, а потім має значно полегшати.

Укренерго, фото - Ideologs.com
Укренерго, фото - Ideologs.com

Нагадаємо, щоб українці завжди були на зв'язку: українцям встановлять безкоштовні зарядні станції

Раніше повідомлялося, що знову заблищає як новий: як позбутися накипу в чайнику за допомогою підручних засобів .

Також, чи встигли "продати" авто? За який період враховуються доходи українців, які претендують на субсидію