На українських АЗС стрімко дешевшає скраплений газ. Середній цінник на це паливо вже опустився нижче 29 гривень за літр. Скільки коштує автогаз, свідчать дані щоденного моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

Автомобільний газ раніше вважався бюджетним видом палива, адже коштував у кілька разів дешевше, ніж бензин та дизель. Водії масово встановлювали ГБО, яке дуже швидко окупалося. Але це вже у минулому, адже з початком повномасштабної війни скраплений газ не слабко додав у ціні.

Ціни на автогаз. Фото: скрін youtube
Ціни на автогаз. Фото: скрін youtube

Так, останній місяць водії спостерігали переважно зростання цін на автогаз, але зараз на АЗС фіксується дуже стрімке здешевлення. Усього з 9 по 10 січня цей вид палива в середньому подешевшав на 28 копійок – до 28,88 гривні за літр.

Мережі АЗС Shell та VostokGaz знизили ціни на автогаз відразу на 0,98 та 0,70 гривні за літр – до 28,61 та 28,69 гривні за літр відповідно. На 50 копійок зріджений газ подешевшав на станціях AMIC, Neftek, ОККО та Luxwen.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Середня ціна на автогаз. Фото: скрін consulting.a95.ua
Середня ціна на автогаз. Фото: скрін consulting.a95.ua

Також цінники опустили інші заправні станції, такі як "Автотранс", Chipo, "Катрал", UPG, "Рур груп", "Авантаж 7". Діапазон здешевлення становив від 18 до 68 копійок за літр.

Раніше портал Знай повідомляв, українців попередили про подорожчання продуктів, послуг та палива у 2023 році: розпочнеться з січня.

Також наш портал інформував, автомат чи механіка – ось у чому питання: головні переваги та недоліки коробок передач, що вибрати.

Крім того, ми писали, водіїв порадували черговим здешевленням: АЗС показали нові ціни на пальне.