Молочні продукти, такі як твердий сир, завжди користуються популярністю серед покупців, адже їх можна додавати в різні страви, так і вживати в окремому вигляді і це завжди смачно і корисно. Втім, нові ціни не дозволяють сильно розгулятися і часто пестити себе ароматним сиром. Скільки коштує продукт, свідчать дані порталу Мінфін.

Молочна індустрія переживає складні часи, адже через перебої з електрикою виникає безліч проблем, наприклад, з видійкою худоби. Переробні підприємства страждають не менше і переходять на роботу від генераторів, але це не завжди можливо. На тлі цього в Україні продовжує дорожчати молочна продукція, зокрема, сири.

Молочні продукти. Фото: скрін youtube
Молочні продукти. Фото: скрін youtube

Так, станом на 6 січня середній цінник на твердий сир торгової марки "Ланки Гора" голландський 45% становить 410,76 гривні за один кілограм. У грудні продукт продавався за 407,10 гривні. За 285 грамів цього ж сиру доведеться віддати в середньому 139,00 гривні замість грудневих 138,69 гривні.

Ціни на сир. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сир. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Твердий сир торгової марки "Комо" російський 50% продається в середньому по 380,95 гривні за кіло, а минулого місяця за нього довелося б заплатити 377,11 гривні.

Раніше портал Знай повідомляв, сухарі можна не сушити? Ціна на хліб у супермаркетах знизилася.

Також наш портал інформував, цінники будуть надхмарними? Українцям розповіли, як зміниться вартість курячих яєць у 2023 році.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українців попередили про стрибок цін на популярні продукти в найближчому майбутньому: що подорожчає.