Для наших читачів, котрі уважно стежать за цінами на основні продукти харчування, з'явилися дуже важливі новини. Справа в тому, що відомі мережі українських супермаркетів змінили ціни на борошно, сіль та цукор.

Про це стало відомо завдяки інформації аналітиків порталу Minfin, пише "Хвиля".

Згідно з відкритими даними, ціни на борошно, сіль та цукор станом на 5 січня 2023 року практично не змінилися.

Зокрема, борошно торгової марки Хуторок пшеничне коштуватиме в середньому 21,43 грн/кг. Її цінник коштує від 20,19 грн/кг (Новус) до 22,10 грн/кг (Ашан). Два кілограми такого ж борошна коштуватиме 38,53 грн.

Ціни на борошно, скріншот: Minfin
Ціни на борошно, скріншот: Minfin

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Кристалічний цукор у січні подешевшав на дві копійки, становивши 34,17 грн/кг.

Ціни на цукор, скріншот: Minfin
Ціни на цукор, скріншот: Minfin

А ось середня вартість морської харчової солі залишилася на колишньому рівні – 32,55 грн/кг. Ціна на неї стартує від 27,50 грн/кг (Варус) до 37,60 грн/кг (МегаМаркет).

Ціни на сіль, скріншот: Minfin
Ціни на сіль, скріншот: Minfin

Варто також нагадати нашим читачам, що цінник на соняшникову олію станом на 1 січня 2023 року змінився лише на кілька копійок. Зокрема, торгову марку Олейна рафіноване можна придбати за 62,97 грн., тоді як минулого місяця його вартість становила 62,38 грн. за 850 мл. Щедрий Дар продається за ціною 62,75 грн за 850 мл.

Нагадаємо, доведеться смажити з маргарином? Українські супермаркети підняли ціни на соняшникову олію.

Раніше повідомлялося, як самостійно зробити пральний порошок з 3 інгредієнтів: справляється не гірше за магазинну хімію.

Також, чому олія може заподіяти шкоду здоров'ю: чим замінити популярний продукт, щоб не захворіти.