Українські АЗС оновили ціни на пальне та порадували водіїв довгоочікуваним здешевленням. Скільки коштує літр бензину, дизельного палива та зрідженого газу, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

Станом на 3 січня середні відпускні ціни практично всі види автомобільного палива пішли вниз. Винятком став бензин марки А-95, який утримався на колишньому рівні.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, бензин марки А-95 преміум у середньому пропонується по 53,02 гривні за один літр, якщо порівнювати з попереднім торговим днем, то паливо подешевшало на 3 копійки. Бензин А-95 без змін, як і на день раніше - 52,00 гривні за один літр.

Середній цінник на бензин А-92 у мережах АЗС становить 51,01 гривні за літр, що на 3 копійки дешевше, ніж у попередній торговий день. Незначним здешевленням порадувало і дизельне паливо, яке в середньому пропонується по 55,11 гривні за літр, а це на 2 копійки дешевше, ніж попереднього торгового дня.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Зріджений газ у середньому можна придбати по 29,38 гривні за літр, а це на 5 копійок дешевше, ніж на день раніше.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у "Нафтогазі" розповіли, які АЗС працюватимуть у разі блекауту: перелік адрес.

Також наш портал інформував, коли в Україні розпочнеться ажіотаж на АЗС і чи варто чекати на зниження цін на паливо: водіям приготуватися.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, експерти розповіли водіям, чи економніше використовувати 92-й бензин замість 95-го: які це спричиняє наслідки.