Відпустку можна обрати у будь-який зручний для себе час, кого торкнуться зміни законодавства.

Відпустки в Україні регулює закон України "Про відпустки", саме його торкнулися зміни. Йдеться про представників добровільної та місцевої пожежної охорони. Представникам професії дозволяється взяти додаткові дні відпустки. Про це повідомляє сайт "Бухгалтер".

Відпустка. Фото: Youtube
Відпустка. Фото: Youtube

Співробітники, які не менш як рік є членами пожежно-рятувальних підрозділів для забезпечення добровільної пожежної охорони, можуть отримати щорічну відпустку у зручний для себе час. Також слід знати, що у разі надання такої відпустки, зарплата не зберігається.

У повідомленні зазначають, що регулює постанову пункт 19 статті 25 вищевказаного закону.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Це право мають працівники, які не менше ніж рік є членами пожежно-рятувальних підрозділів для забезпечення добровільної пожежної охорони. Вони щороку одержують до 5 календарних днів додаткового відпочинку.

Такі відпустки отримують члени добровільних формувань цивільного захисту, які у складі добровільних формувань цивільного захисту залучаються до виконання завдань щодо запобігання та усунення наслідків надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, ми писали, що вручення повісток на вулиці: військові заявили, що це може закінчитися за однієї умови.

Як повідомляв "Знай.ua" занадто багато хочемо? Українцям розповіли, чому пенсіонери втратили доплати до виплат.

Також "Знай.ua" інформував, як українським пенсіонерам використовувати усі доступні послуги у смартфоні: нічого страшного немає.