Кому з українців відмовлять у пенсії й змусять працювати: у ПФУ назвали конкретну категорію

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Українці часто намагаються розібратися у тих чи інших нюансах оформлення та отримання пенсійних виплат. Цього разу питання стосувалося виходу на пенсію особи з категорії чорнобильців. Відповіді на відповідні питання надають фахівці та публікують їх на фейсбук-сторінці "Пенсійного кур'єра". Водночас попри війну Пенсійний фонд України продовжує виконання своїх обов'язків і регулярно звітує перед українцями про здійснення виплат кожного місяця. 30 грудня на офіційній фейсбук-сторінці ПФУ з'явилося повідомлення про те, що фінансування та виплату пенсій за грудень завершено.

Таїсія Повалій розважала росіян солов'їною, поки путінські ракети летіли в Україну: "Страшні українські гниди"

Таїсія Повалій на роств
Таїсія Повалій на роств

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

31 грудня і в Новий рік росіяни вкотре показали своє справжнє обличчя: обстріл мирних жителів ракетами та шахедами не приніс їм очікуваного результату, але розбили ілюзії про них, якщо вони ще були в когось. Тільки над столицею вночі було знищено 23 повітряні цілі, але нас це не зломить ніколи, а от дух загартує так, що ворогам не поздоровиться. І ось поки українців обстрілювали з усього, чого можна, уродженка Шамраївки (Київська область) Таїсія Повалій розажала росіян на телеканалі "Росія 1" на новорічному "вогнику".

У росіян до весни закінчаться всі ракети, а нового виробництва вистачить на один залп на три місяці: перемога вже близько

проліт ракети над Україною
проліт ракети над Україною

Стало відомо, що до весни росія може повністю вичерпати свій запас ракет, а далі виробництво одного залпу займатиме не менше 3 місяців. Про це заявив військовий експерт полковник запасу Збройних сил України Роман Світан для порталу "Еспресо". За його словами, на сьогоднішній день в окупантів уже залишилося не більше 500 крилатих ракет, і для них це вкрай мало. Якщо обстріли відбуватимуться регулярно раз на кілька тижнів, тоді вони вичерпають цей запас вже ближче до весни.

У МВС розповіли, що робити, якщо відключили воду: де її взяти і як знезаразити

Вода з крана. Фото: скрін youtube
Вода з крана. Фото: скрін youtube

В Україні триває кровопролитна війна і нові ракетні удари росіян по нашій критичній інфраструктурі призводять до проблем. Зокрема, це відсутність електроенергії та води. У Міністерстві внутрішніх справ опублікували інструкцію про те, що робити за відсутності води, яку можна пити, і де її в принципі брати. Водопостачання пропадає досить часто, і перш за все слід пам'ятати, що вживати воду з відкритих джерел точно не можна. Вона стане вам у нагоді тільки для технічних потреб. Для пиття краще взяти воду з бюветів, шахтних колодязів, або бутильовану.

Тіна Кароль розповіла про своє друге весілля, Даніель Салем не підвів: "Давайте ми залишимо цю історію"

Тіна Кароль, фото: Telegram
Тіна Кароль, фото: Telegram

Дуже відома українська співачка, часта гостя усіляких телевізійних розважальних шоу, а також майже "таємне" екскохання молдавського співака Дана Балана Тіна Кароль продовжує радувати своїх фанатів. Цього разу Тіна прийшла в гості до програми "Зірковий шлях" одного з українських телеканалів, у студії якого розповіла про свої почуття, настрої, виховання сина, а також про те, що вже готова знайти другу половинку.