Поляки попередили про можливий наступ окупантів: достовірні ознаки

Військовий парад в москві, фото: скріншот з відео
Військовий парад в москві, фото: скріншот з відео

Вже існує величезна кількість ознак того, що росія почала підготовку до відновлення наступу на території України. Можна очікувати від цих терористів чого завгодно. Таких висновків дійшов ексглава Бюро нацбезпеки Польщі, генерал Станіслав Козей. За його словами, інформаційний шум із Кремля, який ми можемо спостерігати останнім часом, може бути ознакою того, що росія почала готувати новий етап наступу на українські території.

Вечеря буде прісною? Українцям показали нові ціни на сіль, цукор та інші спеції

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Для наших читачів, які уважно стежать за цінниками на продукти харчування на полицях магазинів, є дуже важливі новини. Справа в тому, що напередодні новорічних свят відомі українські мережі супермаркетів змінили ціну на гречку, олію, сіль та цукор. Згідно з відкритими даними, станом на останні дні грудня гречка обійдеться дешевше, ніж минулого місяця – її можна придбати за 72,07 грн/кг. Минулого місяця її вартість становила 76,99 грн/кг.

"Хочете прикол?": Дар'я Петрожицька відмовилася робити українок красивими, залишився лише Машуковський

Дар'я Петрожицька, скріншот з відео
Дар'я Петрожицька, скріншот з відео

Відома молода українська актриса, яка здобула велику популярність завдяки яскравій ролі у серіалі "Папік" Дар'я Петрожицька, продовжує дивувати своїх відданих шанувальників. Не секрет, що Дарина дуже любить, окрім своїх акторських талантів, демонструвати ще й свої косметологічні здібності. Нині про це і розповімо. Дар'я дуже любить ділитися б'юті-секретами та смішними відео зі своїми відданими шанувальникам у соціальних мережах. Тільки в Instagram у Дар'ї понад 300 тисяч підписників. Цього разу зірка почала розмову про якість свого волосся.

Вручення повісток на вулиці: військові заявили, що це може закінчитися за однієї умови

Військкомат в Україні, фото eadaily
Військкомат в Україні, фото eadaily

Практично всі чоловіки призовного віку в Україні можуть отримати повістку, проте цю процедуру незабаром можуть завершити. Представники Збройних сил України аргументують такі заходи тим, що чоловіки на дуже низькому рівні виявляють активність щодо інформування територіальних центрів комплектування. Про це розповів начальник управління персоналом штабу командування Сухопутних військ ЗСУ Роман Горбач.

Анна Трінчер зважилася на кардинальні зміни у зовнішності: "Показалась Лобода"

Анна Трінчер. Фото: скрін youtube
Анна Трінчер. Фото: скрін youtube

Відома українська артистка та актриса Анна Трінчер вразила шанувальників несподіваним оновленням образу. Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram. Анна Трінчер дуже яскрава особистість і має безліч шанувальників, які активно стежать за її творчим шляхом та особистим життям. Зірка у свою чергу регулярно розповідає про те, що відбувається з нею, а також тішить новими фото та відео. Цього разу Анна Трінчер поділилася новим фото, на якому постала із змінами у зовнішності.