Для наших читачів, які уважно стежать за цінниками на полицях гастроном та супермаркетів, є дуже важливі новини. Цього разу ми розповімо не про один овоч, а одразу про набір, який сміливо можна використовувати в салатах і просто накривати як "нарізку".

Справа в тому, що популярні українські мережі супермаркетів оновили ціни на картоплю, капусту, огірки та помідори перед приходом новорічних свят.

Про це стало відомо завдяки інформації від експертів порталу Minfin.

Згідно з відкритими даними, станом на останні дні грудня 2022 року цінник на молоду картоплю підскочив до 15,90 грн/кг, тоді як минулого місяця він продавався по 11,39 грн/кг.

Ціни на картопля, скріншот: Minfin
Ціни на картопля, скріншот: Minfin

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Подорожчала та молода капуста з 28,01 грн/кг до 36,13 грн/кг. Її вартість коштує від 29,99 грн/кг (Новус) до 44,90 грн/кг (Ашан).

Ціни на капусту, скріншот: Minfin
Ціни на капусту, скріншот: Minfin

Середня вартість гладеньких огірків злетіла з 86,47 грн/кг до 118,07 грн/кг. А ось звичайні огірки знизилися у ціні з 77,91 грн/кг до 71,00 грн/кг.

Ціни на огірки, скріншот: Minfin
Ціни на огірки, скріншот: Minfin

Червоні помідори подорожчали із 73,52 грн/кг до 80,67 грн/кг. Цінник на рожеві зріс з 92,49 грн/кг до 129,00 грн/кг.

Ціни на огірки, скріншот: Minfin
Ціни на огірки, скріншот: Minfin

Нагадаємо, чим обробити морозильну камеру, щоб не утворювалася крига: простий засіб знайдеться у кожного в аптечці.

Раніше повідомлялося, святковий стіл без м'ясної смакоти? Які ціни на бекон, буженину та ковбаски напередодні Нового року.

Також, без пюрешки не залишимося: українцям назвали святкові ціни на картоплю.