"Укрпошта" попередила клієнтів про важливе нововведення у порядку видачі посилок. Що потрібно знати перед походом до відділення, розповіли у пресслужбі поштового оператора.

У компанії заявили, що з 27 грудня у відділеннях почали діяти нові правила видачі посилок. Їх можна отримати не пред'являючи документи, проте можливість поширюється лише на фізичних осіб.

"Укрпошта", скріншот: YouTube
"Укрпошта", скріншот: YouTube

"З 27 грудня у всіх відділеннях Укрпошти можна отримати відправлення без документів - за допомогою SMS-повідомлення! Нововведення діє для фізичних осіб та за умови, що вказано номер телефону одержувача", - повідомила компанія.

Укрпошта, скріншот: YouTube
Укрпошта, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Разом з тим для нововведення діють деякі обмеження. Так, отримати посилку без документів можна, якщо:

  • оголошена цінність до 15 000 грн, післяплата до 5 000 грн для внутрішніх відправлень;
  • оголошена цінність до 20 000 грн для міжнародних відправлень;
  • відсутні позначки "Вручити особисто" та/або "Судова повістка".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці можуть надсилати посилки з 75-відсотковою знижкою: "Укрпошта" знизила тарифи для деяких клієнтів.

Також наш портал інформував, що без посилки ніхто не залишиться: Укрпошта по всій країні продовжить працювати навіть без електрики.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що "Нова пошта" ввела спецтариф на доставку за популярним напрямом: хто може скористатися.