Багато українців вважають за святий обов'язок, щоб червона ікра була присутня під час новорічного застілля. Тому у супермаркетах вдосталь червоної ікри на будь-який гаманець.

Варто зазначити, що під час ажіотажу можна "нарватися" й на підробку, тому краще за все купувати продукт не найдешевший, а перевірений часом та досвідом.

Червона ікра. Фото: Youtube
Червона ікра. Фото: Youtube

АТБ

Супермаркет пропонує досить великий вибір продукту. За 100 грамів лососевої ікри ви можете заплатити від 23 гривень до 260 гривень. Однак та, що дешевша буде імітована.

Метро

У даному супермаркеті вибір делікатесу значно більший. Тут можна придбати саме ту червону ікру, яка вам найбільше підходить. Мінімальна ціна лососевої ікри – 159 гривень за 80 грамів. А от максимум ви можете заплатити 927 гривень за 275 грамів.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

NOVUS

Вибір тут чималий, а ціна не кусається. Найменша ціна – 29 гривень за 100 грамів лососевої ікри (імітованої). Найбільше ви заплатите 749 гривень за 275 грамів.

Як визначити якість продукту

1. Купуйте там, де можуть дотримуватися умов зберігання: у фірмових магазинах або торговельних мережах.

2. Не купуйте ікру без маркування або з Росії. Закон забороняє продавати в Україні російський продукт.

3. Не купуйте дешевий продукт і прислухайтеся до "хлюпання" в баночках. Ікру, у якої закінчився термін зберігання, перефасовують. Така продукція буде хлюпати під час струшування, а в ікринок будуть тріснуті оболонки.

Нагадаємо, ми писали, що головні заборони та дозволи на подарунки до Року Кролика: не зліть талісман 2023, щоб не притягнути біду.

Як повідомляв "Знай.ua" щоб борщ вийшов наваристим і не втратив червоний колір, робіть тільки так: невелика хитрість у рецепті першої страви.

Також "Знай.ua" інформував, передноворічне подорожчання: скільки коштує капуста, картопля та морква в останні дні грудня.