Для наших читачів, яких дуже турбує тема тарифів на блакитне паливо, з'явилися дуже важливі новини. Так, регулятор у сфері газопостачання домогосподарств компанія "Нафтогаз" зробила нову заяву для споживачів. Ця інформація є актуальною для тих, хто поточної зими не має можливості сплатити комунальні послуги в повному обсязі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби компанії "Нафтогаз України".

Нафтогаз, скріншот з відео
Нафтогаз, скріншот з відео

За інформацією компанії, якщо склалася така ситуація, і ви не маєте можливості оплачувати платежі за газ, то можете оформити субсидію. Як повідомили в "Нафтогазі", оформити субсидію можна у кілька способів у зручний для вас час.

Перший спосіб - офлайн. Для цього потрібно особисто прийти до територіального відділу обслуговування громадян Пенсійного фонду. Також можна звернутися до уповноваженого чиновника міської, селищної чи сільської рад чи до ЦНАП, щоб оформити субсидію на газ.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Другий спосіб - онлайн. У Нафтогазі наголосили, що подати заявку ще простіше. Зробити це можна завдяки "Дії" або за допомогою веб-порталу електронних послуг або мобільного додатка Пенсійного фонду.

Лічильник газу, скріншот: YouTube
Лічильник газу, скріншот: YouTube

Водночас у прес-службі Нафтогазу наголосили, що виплата субсидій здійснюється готівкою через "Укрпошту" або на банківські картки.

Нагадаємо, в Україні створили спільну мережу банків power banking: що стало доступним для українців.

Раніше повідомлялося, що українці отримують по 5 тисяч міфічного боргу, Нафтогаз виправдовує облгази: "Навмисно не передають".

Також, українці розкритикували ідею Київстар: "Ми просто з вас брали гроші".