Українці вже тривалий час скаржаться на послуги, що їх надає "Нафтогаз", точніше на ті проблеми, які з ним виникають.

Щоб уникнути різних проблем та непорозумінь у Нафтогазі відповіли, де платіжки за жовтень та як платити за газ у листопаді.

Газовий лічильник, фото: Знай.ua
Газовий лічильник, фото: Знай.ua

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" повідомила, що рахунки за спожитий газ у жовтні сформовані для всіх клієнтів.

Про це йдеться у повідомленні компанії на офіційній сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ваші рахунки за спожитий газ вже сформовані! ДК "Нафтогаз України" щиро дякує всім, хто платить за спожитий обсяг, - це дає можливість працювати нам і підтримувати нашу державу в цей непростий час" , - зазначено в повідомленні Нафтогазу.

Також у прес-центрі традиційно нагадали важливу інформацію щодо оплати рахунків за газ.

Зокрема, у Нафтогазі вказали, що з 1 травня 2022 року понад 10 млн. українських домогосподарств було автоматично переведено до Нафтогазу та отримують газ від цієї компанії.

"Саме тому рахунки за спожитий газ у попередньому періоді мають бути оплачені у ДК "Нафтогаз України"" , - йдеться у повідомленні.

Нафтогаз, скріншот з відео
Нафтогаз, скріншот з відео

Отримати рахунок за газ можна різними способами – онлайн та офлайн. Зокрема, через Особистий кабінет на сайті my.gas.ua; у чаті GASUA у Viber, Telegram та NaftogazGasSupply Facebook Messenger; електронною поштою або Укрпоштою після 20-го числа кожного місяця.

При цьому в Нафтогазі нагадали українцям, що листоноші Укрпошти доставляють платіжки за газ тільки в тих регіонах, де не йдуть активні бойові дії.

Також онлайн та офлайн можна сплатити за газ.

У Нафтогазі також нагадали, що платіжки формуються щомісяця 10-12 числа, а сума до сплати розраховується на основі даних, переданих компанії облгазами.

При цьому клієнти, які оплатять газ на my.gas.ua або у чаті GASUA до 15 числа та отримуйте знижку 1%.

Нагадаємо, що за 5 хвилин: у Нафтогазі назвали способи оплатити газ.

Раніше ми повідомляли, що українці переплатили шалені суми за газ, але гроші їм повертати не мають наміру: "Заяви не приймають".