Війна росії з Україною вийшла на новий рівень, коли ракети сусідів стали нищити енергетичну інфраструктуру нашої країни. Але українці народ впертий, та почали шукати альтернативи глобальним енергоджерелам.

Для багатьох постало питання, як обрати якісний та потужний продукт, щоб відповідав запитам власників смартфонів та тих ґаджетів, які ним можна підживити. Для того, щоб обрати джерело енергії для смартфона та планшету, слід врахувати режим використання, ємність акумулятора, сила струму і сумісність пристроїв.

Як вибрати надійний повербанк
Як вибрати надійний повербанк: фото з Facebook

Якщо вам потрібен повербанк для повсякденного використання у місті, то підійде пристрій потужністю 3000-5000 мАг. Якщо ви часто виїжджаєте з міста і досить довго не можете підзарядити від мережі свій телефон, тоді підійде Power Bank потужністю 10 000 мАг. Є й потужніші повербанки – на 15000-50000 мАг. Вони підійдуть тим, хто дуже довго не має доступу до електрики.

При виборі цього гаджета зверніть увагу, щоб роз'єми та кабелі підходили до ваших пристроїв. І обов'язково враховуйте силу струму. Найкраще, якщо зарядка буде з двома роз'ємами з різною силою струму (1 А та 2 А).

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як вибрати надійний повербанк
Як вибрати надійний повербанк: фото з Facebook

Ціна залежить від місткості, виробника, наявності додаткових можливостей та дизайну. Деякі сучасні портативні зарядки оснащуються сонячною батареєю, LED-ліхтариком, технологією швидкого заряджання або цифровим індикатором для контролю рівня заряду в кожному USB-порту.

Нагадаємо, ми писали, що українці розкритикували ідею Київстар: "Ми просто з вас брали гроші".

Як повідомляв "Знай.ua" на бюджетників чекає скорочення зарплат: на скільки знизяться доходи.

Також "Знай.ua" інформував, простий лайфхак врятував танк ЗСУ від російського ударного безпілотника: застряг