В Україні буде аномально тепло через атлантичні фронти. Який буде останній тиждень цього страшного року.

Про це повідомив синоптик Ігор Кібальчич, зробивши невеликий прогноз погоди в Україні найближчим часом.

До кінця місяця, а також першого дня 2023 року в Україні очікується тепла і в основному безсніжна погода. Все тому, що над територією нашої країни спостерігається стійкий тип атмосферної циркуляції, при якому здійснюється рух повітряних мас із заходу на схід.

Зимові канікули, фото nv.ua
Зимові канікули, фото nv.ua

Така тенденція зберігатиметься весь цей тиждень.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У зв'язку з цим слід очікувати аномально теплий період, якщо брати до уваги, що на календарі кінець грудня. Періодично випадатимуть дощі, а також мокрий сніг. В окремі дні очікується густий туман, який значно знижуватиме дальність видимості.

Вівторок, 27 грудня, принесе із Заходу опади у вигляді дощу. Температура повітря очікується від 2 до 7 градусів тепла вдень, а в південних регіонах і зовсім до +10.

Сніг, скріншот: YouTube
Сніг, скріншот: YouTube

У середу вночі до нас прийдуть дощі на Схід. Температура повітря коливатиметься в районі 0-5 градусів тепла.

Четвер. Новий рік все ближче, а стає тільки теплішим - +1-+6 градусів, а на Одещині і зовсім +8. Опадів не передбачається.

Приблизно така ж погода на нас чекає по всій країні та у п'ятницю.

Вихідні випадають на Новий рік і опадів не передбачається. Збережеться тепла погода з нічними температурами близько 0 °С, денними в межах +2…+7 °С, на півдні до +10 °С.

Погода в Україні, фото: скріншот
Погода в Україні, фото: скріншот

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям нагадали ціни на капусту, буряк та моркву 2021 року: ситуація з війною навіть краща .

Також наш портал інформував, різких стрибків не буде, але подорожчання неминуче: експерт розповів, що буде із цінниками на продукти .

Крім того, ми писали, без гарячого на Новий рік не залишимося: цінники на курятину та сало радують українців своєю доступністю .