Варус, АТБ, Сільпо та Фора: куди йти за покупками перед святами, актуальні ціни

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

Через повномасштабну війну в Україні протягом цього року ціни на всі групи товарів і послуг суттєво почали зростати. Проте в минулому місяці вперше за рік ціни на овочі впали на 1,6%. У яких супермаркетах найвигідніше купувати овочі в передсвяткові дні. Найнижчі цінники в АТБ та Варусі. Проте деякі позиції вигідніше купувати у інших супермаркетах. Більшість продуктів, особливо картопля, зараз взяли тенденцію до подешевшання.

Українцям показали, як насправді поводиться Тіна Кароль із персоналом: "Ти бісиш"

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На сторінці фанатів відомої української співачки Тіни Кароль у соціальній мережі Instagram з'явилося нове повідомлення. Цього разу вони опублікували коротеньке відео за участю їхньої улюбленої співачки, яку вивели із себе. Зважаючи на все, відео було знято під час однієї з репітицій Тіни Кароль. На оприлюднених кадрах у співачки щось запитали, і питання викликало бурхливу реакцію зірки.

"Вибити" свої гроші з банку: українцям порадили, що робити у разі невидачі коштів у банкоматі

Банкомат, фото: скріншот із відео
Банкомат, фото: скріншот із відео

Як діяти у випадку, якщо під час користування банкоматом чи терміналом вимкнули електроенергію. Про це повідомляє пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Банки зобов'язані повернути кошти. Екстрені відключення електрики можуть застати зненацька саме під час операції з грошима. Так, якщо банкомат чи термінал не встиг видати кошти, то їх можна повернути, зателефонувавши до банку.

Камалія пограла з двома жеребчиками, поки Захура немає поряд і дітей взяла із собою: "Так безпечніше"

Камалія. Фото: скріншот youtube
Камалія. Фото: скріншот youtube

Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія, показала своїх коней, які пережили навалу російських окупантів. Камалія нагадала, що має власних коней, які пережили окупацію Бучі, правда не всі. Вона зазначила, що тварини пережили страшний стрес, але ті, хто вцілів вже добре почуваються. Камалія поділилася роликом, на якому разом із дітьми відвідала своїх жеребців, трохи погладила та зарядилася позитивом.

Українцям допоможуть під час блекауту: у monobank з'явилась корисна функція

Monobank. Фото: Youtube
Monobank. Фото: Youtube

Через тривалі відключення електроенергії виникли проблеми з доступом до оплати картою у супермаркетах та інших торгових точках. Безготівкові операції стали невіддільним складником життя чи не кожного українця, особливо у містах, де використання банківського рахунку потрібно всюди. Monobank допоможе дізнатися у яких торгових точках увімкнена електроенергія і працює термінал. Для цього у додаток внесли карту з усіма робочими установками для безготівкової оплати в Україні.