Найближчим часом українців буде не до свят, і причиною цього стали тривалі відключення електрики. Деякі області взагалі житимуть у блекауті до кінця тижня.

Про це заявив СЕО енергетичної компанії YASNO Сергій Коваленко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

За його словами, тривалі відключення стали нашою реальністю, і навіть у столиці електрики може не бути по 10 годин, і це мінімум. Так продовжиться ще деякий час, і енергетики мають багато роботи перш за все повернеться в колишнє русло.

Як швидко повернемося до стабілізаційних - передбачити важко. Енергетики всіх рівнях елементарно не встигають відновити функціональність системи між прильотами. Але сподіваюся, що завтра буде трохи краще. Сергій Коваленко

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Загалом тиждень почався вкрай складно, і люди десятки годин сидять без опалення та електрики, і виною тому ракетні удари окупантів, які були скоєні дронами напередодні вночі. Ось як держава терорист привітала наших дітей із Днем святого Миколая.

До слова, голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба зазначив, що блекаут у деяких районах може тривати аж до 23 грудня, тобто до кінця тижня.

"Йдуть поновлення роботи. Потрібно ще 2-3 доби для того, щоб змінити ситуацію", - повідомив голова ОДА.

Росія просто вкотре довела, що від них нічого людського не залишилося.

Відключення світла, фото: Знай.ua
Відключення світла, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що ДТЕК придушили українців прогнозом: коли чекати на відновлення електрики

Раніше повідомлялося, що в якому супермаркеті найдешевше закупитись продуктами на Новий рік: порівняння цін у грудні

Також українцям розповіли, що робити, якщо комуналка за зруйноване житло продовжує нараховуватися: як зупинити це і зберегти гроші .