Насолодитися гарячою кавою з молоком стає все дорожчим задоволенням для українців. Так, популярні мережі супермаркетів АТБ і Ашан показали, скільки коштує кава і молоко в останній місяць року. Про це пише "Хвиля", посилаючись на дані сайту zakaz.ua.

У мережі супермаркетів АТБ придбати мелену каву, наприклад, торгової марки "Якобс" можна за 50,50 гривні за упаковку 70 грамів.

Ціни на каву. Фото: скрін youtube
Ціни на каву. Фото: скрін youtube

Розчинна кава цієї торгової марки пропонується з цінником у 33,80 гривні за 20-грамову упаковку. За велике пакування (190 грамів) доведеться викласти 379,30 гривні.

Ціни на каву в АТБ. Фото: скрін zakaz.ua
Ціни на каву в АТБ. Фото: скрін zakaz.ua

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

В Ашані мелена кава торгової марки "Кава зі Львова" пропонується за ціною 113,10 гривні за 225 грамів. За каву в зернах цієї торгової марки доведеться заплатити в рази більше - 594,60 гривні за кіло. Розчинна кава пропонується по 100,80 гривні за 70-грамове впакування.

Ціни на каву в Ашан. Фото: скрін zakaz.ua
Ціни на каву в Ашан. Фото: скрін zakaz.ua

Супермаркети АТБ пропонують молоко власної марки по 26,90 гривні за 0,9 літра. Продукт торгової марки "Яготинське" 0,9 літра коштує 36,70 грн.

Ціни на молоко АТБ. Фото: скрін zakaz.ua
Ціни на молоко АТБ. Фото: скрін zakaz.ua

В Ашані молоко торгової марки "Ферма" коштує 36 гривень за 0,9 літра, а продукція торгової марки "Галичина" продається по 34,20 гривні за 0,9 літра.

Ціни на молоко Ашан. Фото: скрін zakaz.ua
Ціни на молоко Ашан. Фото: скрін zakaz.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям показали оновлені ціни на овочі та фрукти: багато подорожчало, але є і здешевлення.

Також наш портал інформував, різких стрибків не буде, але подорожчання неминуче: експерт розповів, що буде із цінниками на продукти.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, фрукти в Ашані та Новусі різко подешевшали, поки яйця вже по 74 за десяток: які ціни побачать українці у супермаркетах.