На жаль, мільйони українців живуть у "темних" реаліях. Будь-якої миті можуть відключити електрику, навіть не за графіком. Шикарно, коли є генератор, проте холодильник до нього не рекомендують підключати. Виникає питання, а що робити з продуктами? І для багатьох продуктів відповідь – "винести на балкон, там мороз" – не вирішення проблеми, багато продуктів просто пропадуть.
На просторах мережі Інтернет ми знайшли дуже цікавий спосіб вирішення цієї проблеми, так би мовити лайфхак для холодильника.

Морозилка, скріншот: YouTube
Морозилка, скріншот: YouTube

Адже, напевно, у багатьох, до того ж напередодні новорічних свят, в холодильниках зберігається запас продуктів. Так ось досвідченіші домогосподарки вже давно поклали в морозилки кілька пляшок з водою.
В принципі, сучасні холодильники та морозильні камери можуть протримати холод без світла кілька годин, але при тривалих відключеннях електрики, щоб зберегти свої продукти, потрібно приладам "допомогти". Саме для цього і потрібні пляшки із замороженою водою.
Обкладіть пляшками з водою заморожене м'ясо або інші продукти, і це дозволить збільшити їх термін зберігання, якщо електрика пропаде надовго. От тільки треба бути акуратнішими, щоб не залити сусідів, адже вода з часом танутиме.