"Жеруть" 43%: українці дізналися, яке місто ненаситене до електрики, лайфхаки з економії світла

Відключення світла, фото: Знай.ua
Відключення світла, фото: Знай.ua

Вся Україна живе в режимі тотальної економії електрики, адже удари росіян по критичній інфраструктурі завдали чимало бід. Звичайно, всі сидять без світла по-різному: комусь по 2-3 дні не відключають, а хтось намагається встигнути все за 4-6 годин, на які дається світло. З такою ж різницею електроенергія і споживається. Українцям розповіли, в якому місті найжадібніші до світла. Так, найбільший споживач електроенергії у столиці України за 10 місяців 2022 року населення у Києві – воно споживає 43%. Друге місце посідає комунально-побутові споживачі приблизно 22%. Потім йдуть непромислові споживачі – 18,5%.

Колишня Потапа Горова немала кому давати копняки, та нарешті відвела душу: "Скучила"

Ірина Горова. Фото: Instgaram
Ірина Горова. Фото: Instgaram

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Відома бізнес-вумен Ірина Горова, продюсерка та колишня дружина репера Олексія Потапенка, більш знаного як Потап, показала як радіє першому снігові. Ірина Горова є активним користувачем Instagram за жінкою слідкує понад 142 тисячі осіб, розмістила фото, на якому копає сніг ногою, і тішиться мов маленька. Фото зроблене на подвір'ї в Ірини. Видно частина будинку та подвір'я. Жінка у білій шубці, коричневих штанцях та високих кросівках копає радісно, сніг.

Помідори стають на вагу золота: популярні супермаркети різко підняли ціни на овоч

Овочі. Фото: скрін youtube
Овочі. Фото: скрін youtube

З початку року в Україні злетіли ціни на всі продукти та овочі стали одними з рекордсменів із подорожчання. Зокрема, менш доступними для гаманців українців стають помідори. За даними моніторингу, опублікованих на порталі Мінфін у супермаркетах знову зросли ціни на цей овоч. Супермаркети у грудні помітно підвищили ціни на помідори. Навіть у порівнянні з листопадом вартість суттєво зросла. Середній цінник на червоні помідори в супермаркетах на 15 грудня становить 74,45 гривні за один кілограм.

Михайло Поплавський вбрав студенток у тісні костюми і показав, що ще може: "Мотивує"

Михайло Поплавський. Фото: скрін youtube
Михайло Поплавський. Фото: скрін youtube

Український співак і ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський запалив у колі привабливих студенток у вбраннях. Відповідним роликом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram. Михайло Поплавський, незважаючи на свій вельми поважний вік, вміє здивувати неймовірною активністю та життєлюбством. Він активно веде свою сторінку у соцмережі, де постійно ділиться новим контентом. Водночас він продовжує творити і цього разу вразив презентацією нової пісні та одразу кліпом до неї.

Скумбрії по 8 грн від Олени Зеленської: скільки треба заплатити за делікатес у грудні 22-го

Солона скумбрія, фото: Facebook
Солона скумбрія, фото: Facebook

За інформацією Держстату, середні ціни на продукти у листопаді-грудні цього року зросли на 33,5%, порівняно з аналогічним періодом минулого року. Це вище загальної інфляції в Україні, яка за станом на середину грудня становить 27,5%. Лідер подорожчання — яйця (80,7%). На другій сходинці - фрукти — 70,5%, на третій — овочі - 49,7%.