Після початку повномасштабної війни 24 лютого більшість українців не хочуть мати нічого спільного з росією, яка під провід путіна прийшла вбивати нас.

Саме тому щодуху точаться розмови про перенесення багатьох православних свят на кшталт, "як у Європі". Одним із таких є і День Святого Миколая, який пропонують відзначати 6 грудня. Для тих, хто вирішив залишити це свято 19 грудня (а це найближчий понеділок), пропонуємо важливу та сильну молитву.

Святий Миколай Чудотворець
Святий Миколай Чудотворець

Ми звернемося до Миколи Чудотворця, щоб прочитати йому молитву, здатну змінити життя людини всього за сорок днів, якщо читати її щодня, з усією вірою та надією у серці та душі. Важко буде повірити, але існування набуде світлих боків.

***

О, всесвятий Миколай, угодник пречудовий Господній, теплий наш заступник, і скрізь у скорботах швидкий помічник!

Допоможи мені грішному й похмурому в цьому житті, благай Господа Бога дарувати мені залишення всіх моїх гріхів, які згрішили від юності моєї, у всьому житті моєму, ділом, словом, помислом і всіма моїми почуттями; і під кінець душі моєї допоможи мені окаянному, благай Господа Бога, всієї творіння Творця, визволити мене повітряних поневірянь і вічної муки: нехай завжди прославляю Отця і Сина і Святого Духа, і твоє милосердне заступництво, нині і повсякчас і на віки віків.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

***

Церква, скріншот: Facebook
Церква, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що зайвої молитви не буває: митрополит ПЦУ розповів, чи можна святкувати Різдво і 25 грудня та 7 січня.

Раніше ми повідомляли, як попросити грошей у Всевишнього – три дієві молитви на достаток.