Напередодні Нового року до повномасштабного вторгнення, багато українців могли підробити на новорічних ярмарках та розпродажах. Але цього року таких ярмарків не буде.

На сайті з пошуку роботи підготували декілька вакансій, щоб допомогти українцям поліпшити перед святами фінансовий стан.

Курс долара. Фото: youtube
Курс долара. Фото: youtube

Мерчендайзер

Передноворічний і післяноворічний період — це можливість для роботодавців та працівників заробити більше, ніж в будь-яку іншу пору року. І у цій справі не обійтися без людини, яка буде просувати товар. У вимогах до кандидата зазначено таке: бажаний досвід роботи на посаді мерчендайзера від 6 місяців, навички аналізу та ефективної комунікації, вміння працювати з інформацією, наявність медичної книжки та вакцинації.

Кур’єр

Багато хто, готуючись до Нового року, завжди забуває щось купити, й тому без допомоги тут не обійтися. Мережа супермаркетів "Сільпо" шукає на тимчасову роботу по строковому договору ввічливих та енергійних кур’єрів: Кур’єр з власним авто (на сезон), 14 000 грн, Дніпро. Кур’єр з власним авто (сезонна робота), 19 000 грн, Київ.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Продавець. Фото: скриншот з відео
Продавець. Фото: скриншот з відео

Продавець

Ярмарків цього року очікувати не варто, але все ж у деяких куточках України та закордоном відкриються точки продажів сувенірів і смаколиків.

Аніматор

Здавна українці вірили у святого, який приносить атмосферу добра і свята на Різдво і Новий рік. І це — Святий Миколай.

Прибиральник снігу

Взимку не обійтися без людей, які будуть прибирати сніг з доріг і нормалізовувати завдяки цьому рух транспорту.

Нагадаємо, ми писали, що відривайте хвостики – так дешевше: українців порадували новими цінами на банани.

Як повідомляв "Знай.ua" "Нова пошта" почне видавати посилки у магазинах: як працює нововведення.

Також "Знай.ua" інформував, як зігрітися, якщо вдома немає опалення: хитрощі, які можуть врятувати життя.