Наближається Новий рік і багато українців замислюються про купівлю чи оновлення штучної вічнозеленої красуні. Однак перед покупкою потрібно знати деякі нюанси, щоб купити справді якісний товар, який не загрожуватиме здоров'ю або не наповнить будинок неприємним запахом. Про це пише ТСН.

При виборі штучної ялинки слід звернути увагу до безліч аспектів, але з головних - матеріал. Від нього залежить, наскільки безпечна ялинка для здоров'я, а також її зовнішній вигляд. Найкраще, якщо штучне дерево виготовлене з монофіламентної нитки або поліпропілену. Ці матеріали безпечні, довговічні та дозволяють чудово імітувати справжню ялинку.

Штучна ялинка. Фото: скрін youtube
Штучна ялинка. Фото: скрін youtube

Також ялинки виготовляють із ПВХ плівки, але це найдешевший матеріал та якість дерева відповідна. При виборі штучної ялинки дуже важливо звернути увагу на запах, якщо він різкий, краще від покупки відмовитися і подивитися інші варіанти.

Штучна ялинка. Фото: скрін youtube
Штучна ялинка. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Крім того, при покупці ялинки рекомендовано перевірити чи є у продавця сертифікат якості. Його наявність свідчить про те, що дерево було оброблено спеціальними речовинами, які забезпечують захист від вогню. Таку ялинку можна без побоювань нести додому та вбирати.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, не поспішайте купувати нові: як легко оновити прикраси для ялинки до Нового року 2023 року.

Також наш портал інформував, як створити новорічний настрій, якщо його немає: кілька порад, незважаючи на війну, радіти життю.

Крім того, ми писали, до Нового року, пару тижнів: українцям сказали, як не залишитися без даху над головою, Чорному Кролику не сподобається.